Tickets
0a4635317c258241f4414c85403acb13

Onze locatie is altijd klaar voor een feestje

Of het nou een bedrijfsfeest is, een bruiloft, een jubilieum of een groot verjaardagsfeest – bij ons kun je terecht. Alles wat je nodig hebt is er: licht, geluid, decoratie, catering. En we schakelen snel. Als het moet kunnen we morgen nog een feest organiseren voor meer dan honderd mensen.

Bel of mail ons met je verzoek
Reviews

Wat onze gasten van ons vinden

City is top! Onze stamkroeg na iedere Vocales-repetitie op donderdagavond. Altijd gezellig en een bijzondere gastvrijheid. En natuurlijk de mooiste concertzaal! Vijf sterren!


City Lido logo
Tim Ebbers

Ik heb hier super veel tijd als tiener doorgebracht. #memories #jeugdsentiment. Nu kom ik er vaak ballondecoraties bezorgen.
Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Feesten zijn tip top verzorgd. De eigenaar is altijd aanwezig, je voelt je echt duizend maal welkom.

City Lido logo
Brenda Rosendahl

Nostalgische plek en groter dan ik had verwacht. Leuke mensen gekke muziek. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat je beter niet op de tafels kunt dansen (vallen deed au! Haha). Maar ik kom hier vast en zeker vaker terug!

City Lido logo
Raoul Kl. H.

Onze EP release party hebben we bij City Lido georganiseerd. Dankzij een vlotte samenwerking hebben we een super evenement neergezet!

City Lido logo
Daaf Bleumink Drummer bij Stainless
Persoonlijke aandacht

We zorgen dat je het goed hebt

Dat begint al bij het eerste contact. Je word met een lach ontvangen. We horen je, we zien je. Bij ons ben je duizendmaal welkom. We willen dat je de mooiste tijd hebt. Dat je kunt ontspannen. En dat kan alleen als je op je gemak bent, als er goed voor je wordt gezorgd en als alles in orde is. Mooie ruimtes, sfeervol licht, fijn geluid, een vers getapt biertje, persoonlijke aandacht – dat is het minste wat je van ons mag verwachten.

Dansvloer in de Pelikaan
City Theater tijdens feestavond
Kroonluchter in City Theater
City Lido

Zalen met geschiedenis en karakter

Je voelt de historie als je bij ons binnenkomt. De decennia aan mooie ontmoetingen, mooie avonden. De onvergetelijk optredens in het City Theater. De City Lido verhalen zitten in de stenen. In de stad. In de gedachten van mensen. City Lido is niet één ruimte; we hebben zeven verschillende zalen. Dus er is altijd wel iets dat past bij het feest dat je gaat geven.

Bel of mail ons met je verzoek
Dineropstelling City Theater
Dansvloer in de Pelikaan
Voorgerechten
City Theater tijdens feestavond
Borrelplank
Voorgerechten
Band in City Theater
Kroonluchter in City Theater
Modeshow in City Theater

Veelgestelde vragen

Als je een feest bij ons organiseert, kan het heel klein en heel groot: van 10 tot 2.000 mensen.

Dit varieert per evenement. Het is afhankelijk van de zaal die je kiest, het aantal gasten en de catering die nodig is. Mocht je meer informatie willen over de prijs voor je evenement, dan kun je het best een aanvraag doen.

Wij hebben 6 verschillende zalen beschikbaar voor evenementen. Iedere zaal heeft een eigen toiletgroep en ingang. Meer informatie over onze zalen kun je hier vinden.

Dat verschilt per zaal. Als je aangeeft wat je wensen zijn, dan zoeken wij daar de beste ruimte bij.

Absoluut. We kunnen een buffet voor je faciliteren, maar ook diners geserveerd aan tafel. Wij werken hiervoor samen met de keuken van de Radstake die vanuit Achterhoekse producten een heerlijk diner samenstelt.

Wij werken met vaste A-leveranciers voor onze dranken waaronder het bier Grolsch en frisdranken vanuit Pepsi. Mocht je hier specifieke, andere wensen in hebben, dan is daar ruimte voor.

Wij kunnen voor jou een volledig programma verzorgen, in overleg met onze vaste boeker.

Alle veelgestelde vragen