Tickets

Veelgestelde vragen

Overige vragen

Als je bij ons op bezoek komt, stem je altijd in met de door ons opgestelde algemene voorwaarden.

Ja, de netwerknaam is City Lido en het netwerk is open. Zodra je je aanmeldt wordt er gevraagd naar een wachtwoord en dat is: welkom.

Onze begane grond is toegankelijk voor mindervaliden. Uiteraard hebben we ook een multifunctioneel toilet.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent en leuke collega’s om ons team te versterken. Al onze vacatures staan online op deze website

Zelf een feest organiseren

Als je een feest bij ons organiseert, kan het heel klein en heel groot: van 10 tot 2.000 mensen.

Zeker. Op 10 minuten loopafstand zit ‘Bushalte Groenlo’. Daarnaast is het mogelijk om vanaf station Lichtenvoorde-Groenlo pendelvervoer in te zetten om gasten op locatie te krijgen.

In de buurt van City Lido zijn meerdere gratis openbare parkeerplekken. Daarnaast is er een grote openbare fietsenstalling recht voor de deur.

Alles wat nodig is voor een goed feest of evenement. In iedere zaal hebben we beamers voor presentaties en er hangt vast licht en geluid.

Wij kunnen voor jou een volledig programma verzorgen, in overleg met onze vaste boeker.

Wij werken met vaste A-leveranciers voor onze dranken waaronder het bier Grolsch en frisdranken vanuit Pepsi. Mocht je hier specifieke, andere wensen in hebben, dan is daar ruimte voor.

Absoluut. We kunnen een buffet voor je faciliteren, maar ook diners geserveerd aan tafel. Wij werken hiervoor samen met de keuken van de Radstake die vanuit Achterhoekse producten een heerlijk diner samenstelt.

Dat verschilt per zaal. Als je aangeeft wat je wensen zijn, dan zoeken wij daar de beste ruimte bij.

Wij hebben 6 verschillende zalen beschikbaar voor evenementen. Iedere zaal heeft een eigen toiletgroep en ingang. Meer informatie over onze zalen kun je hier vinden.

Dit varieert per evenement. Het is afhankelijk van de zaal die je kiest, het aantal gasten en de catering die nodig is. Mocht je meer informatie willen over de prijs voor je evenement, dan kun je het best een aanvraag doen.

Onze evenementen

Dat verschilt. De tijden staan altijd vermeld bij het betreffende evenement.

Dat hang ervan af. Alleen bij avonden die niet uitverkocht zijn kun je kaarten kopen aan de deur.

Ja. Tickets kunnen zowel via je telefoon als vanaf papier worden gescand.

Kijk in je e-mail en zoek op: ‘Eventgoose’ of de naam van het evenement. Mocht je ze alsnog nog niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op. Dan helpen wij je verder.

Tickets worden verkocht via onze partner Eventgoose. Met de servicekosten worden onder andere de kosten voor gebruik van de software, online verkooppunten, klantenservice en ticketscanners gedekt. De servicekosten bij online aankopen zijn €1,00 per ticket.

Voor de meeste events kun je maximaal 10 tickets kopen. Soms gelden er andere limieten – dit wordt per evenement bepaald.

Heb je online een ticket gekocht voor een event dat is verplaatst, dan blijft dit ticket geldig voor het event op de andere tijd of datum. Mocht je onverhoopt niet kunnen op deze nieuwe tijd of datum, dan kun je je ticket retourneren. Let erop dat je dit doet binnen de aangegeven termijn; deze termijn wordt per e-mail met je gedeeld. Alleen de originele koper van de tickets kan ze retourneren.

Als je online tickets hebt gekocht voor een event dat is geannuleerd, dan is het meestal mogelijk om je geld terug te vragen. Hierover ontvang je een e-mail met meer informatie.

Het is niet mogelijk om je ticket te retourneren. Je kan wel proberen om je ticket aan een ander te verkopen door middel van een betrouwbaar platform zoals Ticketswap.

Je kan je ticket zelf verkopen aan een andere persoon door middel van een platform zoals Ticketswap, of eventueel direct. Het ticket hoeft niet op je eigen naam te staan om toegang te krijgen tot City Lido.

Het is altijd aan te raden om je eigen gehoorbescherming mee te nemen. Mocht je deze niet hebben of vergeten zijn, kun je het altijd vragen bij de kassa.

We hebben op ieder evenement een bewaakte garderobe. Soms betaal je ter plekke. Soms is het al inbegrepen in de entreeprijs.

Afhankelijk van het evenement wordt bepaald vanaf welke leeftijd je naar binnen mag. We benoemen dit altijd op de pagina van het evenement.

Contact

Klop gerust bij ons aan

We zijn makkelijk te bereiken. Dus wil je een feest organiseren? 
Of heb je een vraag over een van onze evenementen? Je mag ons altijd mailen via info@citylido.nl of bellen op +31 544 461308

Tim de Roo Marketing en events
IMG 1 1 IMG 1 1