Tickets
Over ons

Voor een goed feestje hoef je niet ver weg te gaan

Sterker nog: je hoeft de streek niet eens uit. Een biertje doen, het dak eraf, een mooi optreden – bij ons komt alles en iedereen samen. En als je er bent, dan zorgen we goed voor je. Zodat er alleen nog maar ruimte is voor dat ene, hele belangrijke ding: samen de mooiste tijd hebben.

Band in City Theater
Samen in het City Theater
Dansvloer in de Pelikaan

Kom langs voor een feestje, of organiseer er zelf een

We organiseren evenementen. Uitgaansavonden. Themafeesten. Optredens. En je kunt ook nog eens bij ons terecht voor je eigen evenement: van bruiloft tot bedrijfsfeest. We bespreken samen wat je wensen zijn, en dan regelen wij het allemaal voor je. Zodat je je nergens druk om hoeft te maken en alle tijd hebt voor je gasten.

Bij ons ben je thuis

We hebben plek voor iedereen. Voor grote events. Volle zalen. Maar er is ook ruimte voor intieme ontmoetingen en privéfeestjes. Bij ons kan het allebei: het grote en het kleine. Jong en oud. Wie je ook bent, wat je ook komt doen: we zorgen dat je op je gemak bent. We horen je, we zien je. Bij ons ben je duizendmaal welkom.

IMG 1 1 1
IMG 1 1 2
IMG 1 1 3

Eén met de streek

We hebben decennia aan mooie ontmoetingen en mooie avonden achter de rug. Onvergetelijke optredens in het City Theater. Die historie, dat karakter, dat voel je. Het zit in ons gebouw. In de stad. In de gedachten van mensen. En je voelt niet alleen de geschiedenis als je bij ons bent, je voelt ook de streek. De Achterhoek. Je voelt Groenlo. De gemeenschap zit in alles wat we doen en maken.

City Lido zijn we samen.

Contact

Dit is ons team

We zijn makkelijk te bereiken. Dus wil je een feest organiseren? 
Of heb je een vraag over een van onze evenementen? Je mag ons altijd mailen via info@citylido.nl of bellen op +31 544 461308.

Tim de Roo Marketing en events
IMG 1 1 IMG 1 1
BG Image

Evenementen, bruiloften, uitgaansavonden, themafeesten, optredens, bedrijfsfeesten – op onze locatie kan alles.