Tickets
Tribute Fest Banner CITYLIDO 2024 INSTA 01
13 april 2024 / aanvang 14:00 uur / ticket € 22,50,-

Tribute Fest

Tribute Fest Banner CITYLIDO 2024 INSTA 01

Programma

𝐓𝐫𝐢𝐛𝐮𝐭𝐞𝐟𝐞𝐬𝐭 𝐆𝐫𝐨𝐞𝐧𝐥𝐨 𝐢𝐬 𝐮𝐢𝐭𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐜𝐡𝐭😳🎉
Deze week is het zo ver! Je zou nog tickets kunnen proberen te krijgen via Ticketswap

🚨𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗺𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻 𝗱𝗶𝗲 𝗻𝗼𝗴 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻 𝗵𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻, 𝗹𝗲𝘁 𝗼𝗽:👇
Op Facebook worden veel nepkaarten aangeboden via fake accounts. Dus ben je nog op zoek of juist verhinderd en wil je je ticket verkopen, doe dat dan via de veilige weg: Ticketswap.

- Queen door Mother Mercury (BE)

- ABBA door Does Your Mother Know
- U2 door LikeU2
- Bon Jovi door Bad Medicine (IT)
- Coldplay door The Scientists
- CCR door Callahan Clearwater Revival
- 60’s,70’s,80’s-set door From USA

Time Table

Bijgaande de Time Table voor het Tributefest in Groenlo. Na de laatste band zal er nog een DJ het overnemen met de beste 70s/80s & 90s hits.

Tribute Fest Banner CITYLIDO 2024 INSTA 01
Carnaval impressie 3
Tribute Fest TIMETABLE CITYLIDO 2024

Veel gestelde vragen

Dat verschilt. De tijden staan altijd vermeld bij het betreffende evenement.

Afhankelijk van het evenement wordt bepaald vanaf welke leeftijd je naar binnen mag. We benoemen dit altijd op de pagina van het evenement.

We hebben op ieder evenement een bewaakte garderobe. Soms betaal je ter plekke. Soms is het al inbegrepen in de entreeprijs.

Het is altijd aan te raden om je eigen gehoorbescherming mee te nemen. Mocht je deze niet hebben of vergeten zijn, kun je het altijd vragen bij de kassa.

Je kan je ticket zelf verkopen aan een andere persoon door middel van een platform zoals Ticketswap, of eventueel direct. Het ticket hoeft niet op je eigen naam te staan om toegang te krijgen tot City Lido.

Het is niet mogelijk om je ticket te retourneren. Je kan wel proberen om je ticket aan een ander te verkopen door middel van een betrouwbaar platform zoals Ticketswap.

Als je online tickets hebt gekocht voor een event dat is geannuleerd, dan is het meestal mogelijk om je geld terug te vragen. Hierover ontvang je een e-mail met meer informatie.