Tickets
Roomse Herrie vierkant
3 maart 2024 / aanvang 13:00 uur / ticket € 36,-

Roomse Herrie 2024

Roomse Herrie vierkant

Line-up Impressie

Puddingh
De Gracht
Premium
Peter Beeds Friends
Hot Stuff
SSST
KING BOOGIE
Gunmill Governors
Kiek now us
Double You See
Billy Connected
Stainless
THE LIQUOR STORE
EL JANDO
ELISTER
MOT KÖNNEN
MEN OF CULTURE
THE WATCHTOWER
MINK De BAND
DESIRE
NO FLAVOUR

Meer Informatie


Opening ontbijtshow Zaal open 10.00 uur

Speciale Roomse Herrie opening! Een talkshow voor vroege vogels inclusief een vers ontbijt, spraakmakende gasten en live optredens. Presentator: Willem te Molder

Roomse Herrie 2024 Zaal open 13.00 uur


Na 11 jaren is de popreünie van Oost Gelre terug met maar liefst 21 bands op 3 podia. Een unieke selectie bands uit een halve eeuw popmuziek LIVE in de prachtige zalen van City Lido Groenlo.

Elk ticket voor de popreünie is inclusief gratis Busvervoer vanuit Lichtenvoorde en kerkdorpen naar City Lido heen en terug!

Veelgestelde vragen

Dat verschilt. De tijden staan altijd vermeld bij het betreffende evenement.

Afhankelijk van het evenement wordt bepaald vanaf welke leeftijd je naar binnen mag. We benoemen dit altijd op de pagina van het evenement.

We hebben op ieder evenement een bewaakte garderobe. Soms betaal je ter plekke. Soms is het al inbegrepen in de entreeprijs.

Het is altijd aan te raden om je eigen gehoorbescherming mee te nemen. Mocht je deze niet hebben of vergeten zijn, kun je het altijd vragen bij de kassa.

Je kan je ticket zelf verkopen aan een andere persoon door middel van een platform zoals Ticketswap, of eventueel direct. Het ticket hoeft niet op je eigen naam te staan om toegang te krijgen tot City Lido.

Het is niet mogelijk om je ticket te retourneren. Je kan wel proberen om je ticket aan een ander te verkopen door middel van een betrouwbaar platform zoals Ticketswap.

Als je online tickets hebt gekocht voor een event dat is geannuleerd, dan is het meestal mogelijk om je geld terug te vragen. Hierover ontvang je een e-mail met meer informatie.