Tickets
CL24 Qmusic fout 4 X4
1 juni 2024 / aanvang 21:30 uur / ticket € 10,-

Q-music The Party 4-uur Fout

CL24 Qmusic fout 4 X4
Q-music The Party

4-uur Fout

𝗤-𝗺𝘂𝘀𝗶𝗰 𝗧𝗵𝗲 𝗣𝗮𝗿𝘁𝘆 - 𝟰-𝘂𝘂𝗿 𝗙𝗼𝘂𝘁!
Stap in de wereld van het absurde en het onverwachte op zaterdag 1 juni, wanneer City Lido wordt omgetoverd tot het ultieme feestpaleis voor Q-music The Party - 4-uur Fout!

Bereid je voor op een nacht vol foute hits, onvergetelijke artiesten en een overdosis aan gekkigheid. Klaar om je innerlijke feestbeest los te laten?

Kom in je meest extravagant foute outfit. Denk aan glitters, neon, en alle kleuren van de regenboog - hier gelden geen regels, alleen pure gekte!

CL24 Qmusic fout 4 X4
Carnaval impressie 2
Carnaval impressie 6

Veel gestelde vragen

Dat verschilt. De tijden staan altijd vermeld bij het betreffende evenement.

Afhankelijk van het evenement wordt bepaald vanaf welke leeftijd je naar binnen mag. We benoemen dit altijd op de pagina van het evenement.

We hebben op ieder evenement een bewaakte garderobe. Soms betaal je ter plekke. Soms is het al inbegrepen in de entreeprijs.

Het is altijd aan te raden om je eigen gehoorbescherming mee te nemen. Mocht je deze niet hebben of vergeten zijn, kun je het altijd vragen bij de kassa.

Je kan je ticket zelf verkopen aan een andere persoon door middel van een platform zoals Ticketswap, of eventueel direct. Het ticket hoeft niet op je eigen naam te staan om toegang te krijgen tot City Lido.

Het is niet mogelijk om je ticket te retourneren. Je kan wel proberen om je ticket aan een ander te verkopen door middel van een betrouwbaar platform zoals Ticketswap.

Als je online tickets hebt gekocht voor een event dat is geannuleerd, dan is het meestal mogelijk om je geld terug te vragen. Hierover ontvang je een e-mail met meer informatie.