Tickets
Nieuwjaarsbal
1 januari 2024 / aanvang 18:30 uur / ticket € 15,-

Nieuwjaarsbal 2024

Nieuwjaarsbal

Meer informatie

Duik in een avond vol samenzijn met vrienden en familie, gehuld in galastijl met sprankelende flessen bubbels of Grolsch halve liters. Verwacht heerlijke cocktails, live-muziek van geweldige bands en DJ's, een sfeervolle Irish Pub, adembenemende galajurken en pakken, een chique aankleding van de balzaal, een uitgerolde rode loper, diverse ruimtes om te verkennen, jong en oud die samen herinneringen maken en foto's schieten, en vooral: een overvloed aan gezelligheid.

Leeftijd: 18+

Dresscode: Sjiek de Friemel

Tijden: 18.30 - 01.00 (toegang tot 23.30)

Veel gestelde vragen

Dat verschilt. De tijden staan altijd vermeld bij het betreffende evenement.

Afhankelijk van het evenement wordt bepaald vanaf welke leeftijd je naar binnen mag. We benoemen dit altijd op de pagina van het evenement.

We hebben op ieder evenement een bewaakte garderobe. Soms betaal je ter plekke. Soms is het al inbegrepen in de entreeprijs.

Het is altijd aan te raden om je eigen gehoorbescherming mee te nemen. Mocht je deze niet hebben of vergeten zijn, kun je het altijd vragen bij de kassa.

Je kan je ticket zelf verkopen aan een andere persoon door middel van een platform zoals Ticketswap, of eventueel direct. Het ticket hoeft niet op je eigen naam te staan om toegang te krijgen tot City Lido.

Het is niet mogelijk om je ticket te retourneren. Je kan wel proberen om je ticket aan een ander te verkopen door middel van een betrouwbaar platform zoals Ticketswap.

Als je online tickets hebt gekocht voor een event dat is geannuleerd, dan is het meestal mogelijk om je geld terug te vragen. Hierover ontvang je een e-mail met meer informatie.