Tickets
Bingo Website
8 december 2023 / aanvang 19:30 uur / ticket € 18,50,-

De Grote Bingoshow

Bingo Website

Meer informatie

𝗗𝗲 𝗚𝗿𝗼𝘁𝗲 𝗕𝗶𝗻𝗴𝗼 𝗦𝗵𝗼𝘄!

Bereid je voor op een avond vol spanning, sensatie en muzikale magie, want deze bingo is anders dan alles wat je ooit eerder hebt meegemaakt... Onder de hypnotiserende klanken van onze vierkoppige live band begint de avond met een traditionele bingo. Neem plaats aan de lange biertafels, omringd door lachende vrienden, familie en/of collega's.

Maar wacht, er is meer! De tweede ronde betreedt het podium met een muzikale twist. Jouw bingokaart is nu gevuld met artiesten en titels. Luister aandachtig naar de muziekfragmenten die de lucht vullen, want wie weet ben jij degene die als eerste "Bingo!" roept en het bijbehorende confetti-kanon laat knallen.

Tussendoor worden de stembanden goed getest met meezingers van een volkszanger.

Naarmate de avond vordert, maken we ons op voor de grande finale.

Terug naar de traditionele bingo, waar de winnaar de ultieme hoofdprijs in de wacht sleept. Maar houd je loten bij de hand, want tussen de rondes door worden er uit de loterij ballenbak extra prijzen getrokken. Mega veel gezelligheid gegarandeerd!

Trek je dansschoenen aan, stem je stembanden af en bereid je voor op een avond vol verrassingen en onvergetelijke momenten. Mis dit spektakel niet. Nodig je vrienden uit en maak je klaar voor een avond vol bingo, muziek en prijzen. De Grote Bingo Show 2023, waar gezelligheid de hoofdprijs is!

Veel gestelde vragen

Dat verschilt. De tijden staan altijd vermeld bij het betreffende evenement.

Afhankelijk van het evenement wordt bepaald vanaf welke leeftijd je naar binnen mag. We benoemen dit altijd op de pagina van het evenement.

We hebben op ieder evenement een bewaakte garderobe. Soms betaal je ter plekke. Soms is het al inbegrepen in de entreeprijs.

Het is altijd aan te raden om je eigen gehoorbescherming mee te nemen. Mocht je deze niet hebben of vergeten zijn, kun je het altijd vragen bij de kassa.

Je kan je ticket zelf verkopen aan een andere persoon door middel van een platform zoals Ticketswap, of eventueel direct. Het ticket hoeft niet op je eigen naam te staan om toegang te krijgen tot City Lido.

Het is niet mogelijk om je ticket te retourneren. Je kan wel proberen om je ticket aan een ander te verkopen door middel van een betrouwbaar platform zoals Ticketswap.

Als je online tickets hebt gekocht voor een event dat is geannuleerd, dan is het meestal mogelijk om je geld terug te vragen. Hierover ontvang je een e-mail met meer informatie.