City Lido

The place for party people


City-Lido is regelmatig geopend met special acts of thema feesten. Kijk hiervoor onder PROGRAMMA. Daarnaast is CITY-LIDO geopend op diverse nationale feestdagen en natuurlijk alle carnavalsdagen.

Place for Party People City-Lido is gevestigd binnen de grachtengordel van het Achterhoekse vestingstadje Groenlo. Een bezoekje aan City-Lido is meer dan de moeite waard.

De grote kracht van dit multifunctionee uitgaanscentrum zit hem in de verschillende afdelingen die dit voormalige parochiehuis rijk is. Een korte rondleiding: Bij binnenkomst in ruime entreehal kun je direct alle kanten op. Centraal in het immense gebouw ligt het City Theater. Deze zaal geeft je bij binnenkomst direct een geweldig gevoel, met zijn grote podium, zijn vier kroonluchters en balkon. Iedere zaterdag en zondag traden hier de beste top 40 coverbands uit Nederland, Belgié en Duitsland op. Tegenwoordig zorgen de resident en guest DJ's voor het nodige vuurwerk in deze zaal.

Vanuit het City Theater kun je rechtstreeks naar de Pelikaan. Deze moderne, strak ingerichte clubzaal zijn alle ingredienten aanwezig om je het gevoel te geven dat je in 1 van de topzaken op IBIZA bent. 

Vanuit de Pelikaan kun je via Plaza Toscana, met zijn ruime toiletgroep, naar Club de Reau, dat een trendy underground Clubsfeer uitstraalt. Hier brengt de perfecte combinatie van een spectaculaire lichtshow en opzwepende beats je in de juiste stemming voor een meer dan geslaagde avond. Direct aan Club de Reau grenst de Bierstube; Goed voor een avondje feesten en apres skien.

Wordt het allemaal te machtig, dan is het een kleine wandeling naar The Temple Bar. Hier kun je je nog rustig terugtrekken in de relaxte ouderwetse Ierse kroegsfeer met zijn halve liter glazen en zijn ierse, Belgische en Nederlandse speciaal bieren zoals Guinness, Grimbegren en Grolsch Weizen en natuurlijk Ierse whisky's en cider.

Voor het geval de hongerige magen beginnen op te spelen, dan is een bezoek aan het City Lido eetcafé noodzaak. Deze ruim opgezette snackcounter is met zijn vlotte bediening en uitgebreid assortiment een genot om de laatste honger te stillen.

Met deze rondleiding lijkt het alsof je zes verschillende lokaliteiten bezoekt. Het unieke van City Lido is, dat je voor één entreeprijs je plezier kunt vinden in één van de ruimtes waar jij je thuis voelt. Hierbij hoef je slechts eenmalig uit je jas te gaan om deze af te geven in de bewaakte garderobe en hoef je niet door weer en wind om elders je genot te zoeken.

Neem anders rustig een kijke binnen via deze 360o  link van Google:
https://www.google.com/maps/place/City+Lido/@52.0409972,6.6147934,3a,75y,4.05h,99.66t/data=!3m7!1e1!3m5!1sAF1QipMj1Zka5T1bx4zOQPhOoMMq9pkkvbYcbaF1rExz!2e10!3e2!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x0:0x9402b1ea9d152027!8m2!3d52.0411736!4d6.6148858