vrijdag 26 oktober 40 PLUS PARTY

zaterdag 20 oktober TRIP TO TRIP ll FASTEN YOUR SEATBELTS all star band Back 2 80s 90s live

zaterdag 24 november DE PALOMAS

  • vrijdag 26 oktober 40 PLUS PARTY
  • zaterdag 20 oktober TRIP TO TRIP ll FASTEN YOUR SEATBELTS all star band
  • zaterdag 24 november DE PALOMAS

vrijdag 26 oktober 40 PLUS PARTY

De zussen Illona klein Gunnewiek en Miralda Eijkman samen met Lucy Spijkers en Petra Dechering organiseren op vrijdag 26 oktober een 40 + party in City Lido.
DJ deze avond is Richard Martens. De muziek die gedraaid zal worden is afkomstig uit de jaren 70/80/90. Er bestaat vol de kans om bij te praten, maar ook om de voetjes te bewegen op de dansvloer.
Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Kadooshop Brini, Focus en Jambo in Groenlo.

zaterdag 20 oktober TRIP TO TRIP ll FASTEN YOUR SEATBELTS all star band Back 2 80s 90s live

Terug naar 2 van de allerbeste bands uit de jaren 80 en 90 die de Theaterzaal van City Lido hebben platgespeeld met. Bandleider Marcel de Groot is selectief in het aannemen van een dergelijk optreden omdat de agenda’s wel op elkaar afgestemd moeten worden en dat is vaak een hele kluif. De Trip to Trip/Fasten your Seatbelts All Star Band neemt het publiek van de eerste tot de laatste minuut mee in de wereld van de jaren ’80 en ’90.  Ongetwijfeld zal deze uitgaansavond een feest der herkenning worden voor bezoekers maar zeker ook voor de bandleden waarbij de Rock Dance classics niet zullen ontbreken.
Zaal open 21.00 uur  vvk € 12,50   zaal € 15,00


zaterdag 24 november DE PALOMAS

Het mooiste feest van het jaar!

De beste piratenband van de Achterhoek, De Paloma’s, gaat een ouderwets gezellig feestje bouwen in City Lido op zaterdag 24 november.
Neem 6 vrolijke feestgangers die gek zijn van muziek maken en dan vooral uit de gouwe ouwe tijd. De tijd dat de piratenzenders krakend door je radio kwamen. Doe mee in de polonaise op de Slijpers Uit Parijs, ga terug in de tijd en laat je verrassen door deze band  met zn Achterhoekse roots die ook af en toe wat steviger muziek ten gehore zal brengen, zoals Normaal, Boh Foi Toch en Het Hanska Duo
“Herinnert u zich deze nog nog nog?? ”.
Zaal open 21.00 uur. Deurverkoop € 10,00