zaterdag 14 oktober Rowwen Hèze Poptour 2017

  • zaterdag 14 oktober Rowwen Hèze

zaterdag 14 oktober Rowwen Hèze Poptour 2017


Op zaterdag 14 oktober komt Rowwen Hèze naar City Lido in Groenlo voor een uniek concert, dat onderdeel is van de Poptour 2017. De naam van Rowwen Hèze is inmiddels meer dan gevestigd. Al ruim dertig jaar te vinden in theaters, feesttenten, festivals en clubs. Ingetogen en uitbundig, melancholiek en feestelijk. Opzwepende energieke liedjes, polka’s, Ierse folk en tex mex afgewisseld met gevoelige ballades. Met teksten waarin liefdevol het leven van alle dag wordt beschreven. Grote onderwerpen als de liefde en de dood, teruggebracht tot het kleine van het dorp.
Een Rowwen Hèze show wordt gekenmerkt door een zingende, bier drinkende, hossende menigte. Lekker meezingen met ‘Auto, Vliegtuug’ en ‘Bestel Mar’. Op het einde van de avond als iedereen moe maar voldaan weer naar huis gaat, is de dag dat heel Holland Limburgs lult weer ‘n stap dichterbij.
De deuren gaan om 20.30 uur open. De early bird ticket zijn inmiddels uitverkocht. Overige voorverkoop tickets € 20,00 en indien nog verkrijgbaar zijn de tickets aan de deur € 24,00. Tickets verkrijgbaar via volgende link: http://bit.ly/2vdnoRk